1

Тема: грипп A/H1N1

Перепостил с www.ultras.org.ua .Думаю точка зрения врача будет очень полезна вам:

Yaroslav

Повірте, це 100% не черевний тиф (почитайте хоча б у вікіпедії, що це за захворювання). Я ще розумію, якби сказали, що чума чи сибірка, в них хоча б легенева форма є. А тиф - плід чиєїсь хворої уяви. В Тернополі кожного року пару бомжів з черевним тифом лікуються. І весь слух про тиф пішов, бо десь лікується один пацієнт з тифом.
І повірте, віруси в побутових відходах (смітті) не розмножуються. Всім вірусам для продукції собі подібних потрібні живі клітини, де б вони могли б за рахунок цієї клітини отримати вірусну ДНК. З мертвих клітин вони цього не отримають. В смітті можуть розмножуватися тільки бактерії. Я ще розумію, якби в нас був спалах якоїсь дизентерії чи інших кишкових інфекцій. Але ніяк не вірусних. Тому не потрібно все ліпити в одну купу. Сміття тут точно ні при чому. Більше того - проблема з вивозом сміття - це якраз і є політика.
Зате не перестають тішити дебіли з МОЗ. Тиждень вони встановлювали, що це вірусне захворювання (хоча це було зрозуміло з 6 жовтня, коли до почали поступати такі хворі), тепер закупили вакцину від грипу, яка вже нах** потрібна, бо вакцинуватися треба хоча б за місяць до спалаху захворювання, а вакцинуватися зараз - всерівно, що стріляти собі в скроню (хоча все зрозуміло - тупо списують бабки). Краще накупили б дихальної апаратури, якої просто не хватає (це при тому, що реанімації Тернопільської області мають одне з найкращих забезпечень дихальними апаратами в Україні).
Звісно - найгірше, це паніка. Швидкий ріст захворюваності пов'язаний з тим, що раніше багато людей переносили грип на ногах і не зверталися за медичною допомогою. Зараз же при перших симптомах чим скоріше викликають швидку. Тому я б не сказав, що ситуація чимось надзвичайна. Смертність від грипу (точніше його ускладнень) завжди була, просто вона не реєструвалася як смертність від ускладнень грипу, а йшла під іншими захворюваннями, щоб не портити статистику. Зараз же таке враження, що людина не може просто вмерти собі від інфаркту чи інсульту - обов'язково скажуть, що вмер від грипу. А деколи простіше смерть списати на новий "смертельний" грип, ніж на якісь лікарські помилки. Так і росте смертність. Єдине, що дійсно дуже багато ускладнень у вигляді важких пневмоній - але наявність такої пневмонії, ще не вирок. На даний момент виліковується близько 85% таких пацієнтів.
Тому не впадайте в паніку, але будьте уважні до свого здоров'я.

З.І. Сорі на офтоп, але наболіле.
З.З.І. Щоб не виникало дурних питань - я завідувач реанімаційним відділенням однієї з Тернопільських лікарень.
З.З.З.І. І ще скажу про засоби індивідуального захисту. Шарфи - це брєд, тому що ви не можете гарантувати, що кожного разу одіваєте його так само. Тобто - одного разу ця сторона дозовні і насичується вірусами, іншого - досередини і ви тими вірусами дихаєте. Звичайні одноразові маски тому і називаються одноразовими, що користуватися ними можна не більше 2 годин, після чого їх треба викинути. Тому найкраще пошийте, або десь роздобудьте 6-шарову марлеву пов'язку. Її можна після використання випрати, пропрасувати і знову використовувати безліч разів.

Не хворійте!

2

Re: грипп A/H1N1

дед барадед

Как все таки легко заставить паниковать целую страну. Как почитать форум, так столько тут антисистемщиков, все знают что сми лгут и тд. Включите мозг - ранние холода на западной Украине, даже со снегом в октябре, люди еще легко одеты, мокрые ноги от дождей, хаты еще не отапливались - вот вам и повальное орви. Ведь всплеск именно орви. Если эту хуйню запустить, то получится пневмония или грипп, а от пневмонии и от гриппа (по хуй какого) умирает не мало людей, если во время не начать лечится. При чем надо лечится не присловутыми 100 грамами и чесноком с малиной, а антибиотиками. И вот, во время эпидемии орви сми запускают слухи о огромных жертвах, о том что намордники не купить (хотя и раньше они далеко не в каждой аптеке были) и тд. Наши люди очень доверчивы, это можно понять хотя бы на примере с каким удовольствием они разметают мешками соль и сахар, только о его дефиците напишут в газетах, а тут такое - на карте здоровье. И вот каждый кашлянувший вызывает врача, а из аптек выгребают всё вплоть до зеленки. Всё это под слухи о труповозках во Львове, самолетах распыляющих анальгин и крысах-мутантах на размытом кладбище. Паника! А кто-то на фармакологии делает состояния. Ёбанный бизнес. В Запорожье большая часть аптек принадлежит Дворецкому, кстати он еще Член попечительского совета еврейской конфедерации Украины. Есть у него и свои сми. Думаю он хорошо заработает на эпидемии.
Вообщем всем крепкого здоровья, старайтесь меньше ездить в общественном транспорте, больше закаляться и кушать витамины и не в коем случае не делать прививки!

3

Мы все умрем!! аааааааааааааа

4

Нормальная тема ебашить лук и чеснок. И часто руки с мылом мыть.

auld sultanovka supporter

5

Да чеснок надо жрать тоннами

6

Это блять пиздец!! 3 недели карантина в Днепре! hmm

7

пийте горілку, їжте цибульку та часник і ніяка болячка не візьме вас, звичайно якщо ви не проклятий москалик а бо єврей )

8

dima пишет:

пийте горілку, їжте цибульку та часник і ніяка болячка не візьме вас, звичайно якщо ви не проклятий москалик а бо єврей )

лук конечно да, но вот водка...конечно смешно, но она не лечит!

лучший вариант - витамины, я вот хаваю аскарибнку и всю цитрусовую хурму

ты шо самый умный?! (c)

Алкоголь снижает активность имунной системы. так шо хуйня все это.

Честнок, противовирусные и прочие народные методы.

10

Кароче въебал тока шо глинтвейна, грамм 300. Тема нормальная.

11

Steam пишет:

Кароче въебал тока шо глинтвейна, грамм 300. Тема нормальная.

Сам сделал?? или гдето купил??

12

Сам сделал канешна.

13

А я чайок с малинкой гоняю!)))

14

Стимуля, а на заказик сделаеш?)

15

На заказик я могу только выпить %)

16

ем чеснок ) пацаны самое главнное запустили это футболу и фан движению никак не помешает?

Днепр это не только увлечение, Днепр это жизнь.

17

Simple, после чеснока пойдешь шизеть на 7й сектор  lol

18

Steam, мы тут тоже на районе на профилактеке wink  какбы завтро не проспать neutral

be strong and love your club

19

йобаный вирус,гори в аду падла! у меня щас температура,я бля из за этого пропустил самый веселый и яркий выезд!сссссука((

20

а правда, что слухи ходят, что из за вируса матчи будут переноситься?

Твой главный враг всегда внутри тебя...

21

50 грам, тарелка борща и зубок чяснока!!! Ни какой вирус не возмет! Удачи на выезде:-)

Добавлено спустя 38 минут 47 секунд:

А, ещё для профикактики советую: взять тарелку нарезать туда сала и лучка, и полить всё ето дело уксусом!

A.c.a.b.

22

TheFAN пишет:

50 грам, тарелка борща и зубок чяснока!!! Ни какой вирус не возмет! Удачи на выезде:-)

Добавлено спустя 38 минут 47 секунд:

А, ещё для профикактики советую: взять тарелку нарезать туда сала и лучка, и полить всё ето дело уксусом!

не мели ересь, врач нашелся))

причем тут сало и уксус?

витамины надо есть, а не 50 грамм и прочая хуита roll

ты шо самый умный?! (c)

23

Компас, как  я тебя понимаю  mad
Та же самая хуйня.  mad

24

ы, а я уже на поправку пошел) радует шо этот вирус быстротечный - если за три дня не очухался, иди за тапочками))

25

если за три дня не очухался-тебе принесут тапочки...